Pumps for dark, milk or white chocolate

DESMI ROTAN gear pump

Дод. матеріали Отримати консультацію

Шестерні насоси із внутрішнім зчепленням DESMI ROTAN для темного, білого або молочного шоколада. 

 

Усі серії DESMI ROTAN (общее описание, видео и технические материалы):  

Готовые проекты для шоколада как пример 

Днський виробник ДЕСМІ є одним з провідних виробників шоколадних насосів, у нас є безліч варіантів накачування для задоволення потреб шоколадної промисловості.

Сам продукт, ноу-хау в області застосування і, що найважливіше, розуміння споживачами, відносини і виробничі вимоги є нашими провідними зірками при виборі найкращого рішення для наших клієнтів.

Насоси ROTAN® від DESMI призначені для перекачування середовищ з високою в'язкістю, таких як шоколад, какао-маса, какао-лікер, масло какао, рідкий шоколад, розчинений цукор, карамель та інші цукрові продукти. Насоси оснащені нагрівальної сорочкою на передній і задній частині. Ротори, холості і проміжні втулки мають спеціальні зазори, що забезпечують робочий тиск до 12 бар.

Піввіковий досвід виробництва насосів для шоколадної промисловості і тісна співпраця з деякими провідними виробниками рослин привели до створення унікальних насосів, що відповідають високим вимогам дбайливого ставлення до шоколадним продуктам.

DESMI має правильну відповідь - від какао-маси і процесу переробки какао-масла, рідкого шоколаду до готового шоколадного продукту.
Ми пропонуємо стаціонарні шоколадні насоси, відповідні для подають Темперуючі машин, установок для нанесення покриття, глазировочную і витратних ємностей, які представляють кільцевих каналів, а також для наповнення і спорожнення наливних цистерн та раковин.

Ми приділяємо багато уваги дизайну, який надійний, добре протестований у всіх відомих виробників шоколаду і простий в обслуговуванні.

Просто надайте нам мінімальні початкові дані:

Що необхідно перекачувати (Liquid name);
Температура рідини min / max (відповідно і в'язкість згідно температури);
В'язкість перекачується сантістокс сСт / Viscosity Centistokes (cSt);
Яку продуктивність повинен забезпечити насос м3 / год / Flow rate (m3 / h);
Який напір повинен створити насос Бар / Discharge pressure (Bar);
Який тиск на вході в насос Бар / inlet pressure (bar);

DESMI_rotan-range
 
 

 

 

 

 

Рейтинг: 0/5 - 0 голосов

Форма зворотнього зв'язку

Будь ласка, заповніть дану форму,
і ми обов'язково з Вами зв'яжемося.


м. Київ, перевулок Лабораторний,1
(Орієнтир НСК "Олімпійський", Федерація Футболу України)

V_korotin@ukr.net

+38067 878 47 48